fbpx
Logo Essentialistics transparant

Promo girls gezocht!

Wil je gratis sieraden uitkiezen? We zijn op zoek naar een aantal promo girls om onze sieradenlijn te promoten!

Registreer hier!

Hoe werkt het?

Je mag de items zelf uitkiezen, zodat je echt iets krijgt wat je leuk vindt! Als we je selecteren bespreken we hoeveel items je ontvangt. We vragen 2 foto’s per ontvangen item.

Wie kan er deelnemen?

We zijn op zoek naar meiden van alle leeftijden, van alle nationaliteiten, woonachtig over de hele wereld. Het maakt niet uit hoeveel volgers je op Instagram hebt en of je al wel of geen ervaring hebt met samenwerkingen. Het is alleen belangrijk dat de stijl van jouw foto’s overeenkomt met ons merk.

Vereisten?

Zorg ervoor dat je Instagram profiel openbaar is zodat we kunnen zien wat voor soort foto’s je maakt. De foto’s die je voor ons maakt kunnen flatlays zijn of foto’s waarop je het sieraad draagt. Je hoofd hoeft niet per se op de foto, alleen als je dat wilt. Ook hoef je de foto’s niet zelf te plaatsen, dat mag natuurlijk wel.

Word een promo girl!

Wat voorbeeld foto's

Promo girl example photo
Promo girl example photo
Promo girl example photo
Promo girl example photo
Promo girl example photo
Promo girl example photo
Promo girl example photo
Promo girl example photo
Promo girl example photo

Wil je dit?

Wil je kans maken, dan kun je je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen!

Word een promo girl!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Promo girl example photo

Twijfel je nog?

GRATIS 💥

Als je een van onze promo girls wordt, sturen we je gratis sieraden. Er zijn geen verborgen kosten. We zullen nooit kosten in rekening brengen om een promo girl te zijn!

Geen verplichtingen 🙌

We bespreken de samenwerking per e-mail en je bent tot niets verplicht totdat je akkoord gaat per e-mail! Ben je niet meer geïnteresseerd? Geen probleem. Dan zullen we je afmelden zonder opgaaf van reden.

Iedereen kan meedoen 😍

Het oud je ook bent, wat je nationaliteit is, waar je ook woont, hoeveel volgers je hebt en of je wel of geen ervaring hebt met samenwerkingen, je kunt hoe dan ook aanmelden. We geven iedereen een kans. De enige voorwaarde is dat je mooie foto’s maakt die passen bij ons merk.

Wat onze promo girls over ons zeggen

Kaylee – @kayleemocking

Hoe is het om promoter zijn van het leukste sieraden merk uit Nederland?

Ik zal mij eerst even voorstellen!

Ik ben Kaylee Mocking en ben sinds een paar jaar druk bezig op Instagram en met mijn blog.

Via deze weg zijn Essentialistics en ik met elkaar in contact gekomen. Ik kan je zeggen dat de leukste samenwerkingen die ik heb gehad waren met Essentialistics. De eigenaresse is onwijs lief en moedigt het aan wanneer je je eigen creativiteit in je post laat zien.

 

Zodra er een nieuwe collectie word uitgebracht word er van jou verwacht als promoter dat je de producten zo goed en mooi mogelijk in beeld laat zien, professionaliteit is hier natuurlijk erg belangrijk bij. Sinds het begin van de samenwerking draag ik eigenlijk bijna alleen nog maar sieraden van Essentialistics, de sieraden zijn stuk voor stuk met liefde gemaakt en dat is te zien. De kwaliteit is ook super, normaliter check ik bij sieraden of ze zijn gemaakt van stainles steel. Maar hier hoef ik niet over na te denken bij Essentialistics aangezien de gehele collectie uit dit materiaal bestaat. Wat betekent dat het mooi blijft met slapen en douchen.Ik ben super blij dat ik bij het promoter team van Essentialistics hoor en kan niet wachten om nog vele leuke projecten samen.

Promo girl review Gerith

Gerith – @gerith.devos

Ik ben Gerith en ik ben promoter/model voor het merk Essentialistics. Dit doe ik nu al een tijdje en ik ervaar het als een gezellige en leuke samenwerking. Wanneer ik gevraagd wordt om foto’s te laten maken voor de nieuwe collectie kijk ik hier dan ook echt naar uit. 

Allereerst vind ik de sieradenlijn van Essentialistics  heel stijlvol, trendy en minimalistisch. Persoonlijk is die stijl helemaal mijn smaak, dus het promoten en dragen van de sieraden is voor mij geen probleem.

Al met al ben ik heel blij dat ik gekozen ben om model te staan voor dit merk!

Laura – @lauradenboeft

Hi, mijn naam is Laura en met heel veel plezier promoot ik regelmatig de leuke sieraden van Essentialistics. Al een tijdje mag ik een aantal sieraden uit de nieuwe collectie uitkiezen, dit is elke keer weer een feestje! Ik krijg de gekozen sieraden altijd snel en netjes opgestuurd in een leuk pakketje. Vervolgens maak ik een aantal verschillende foto’s, dit kan uitlopen van flatlays, close-ups of foto’s van mezelf waarbij ik de sieraden om heb, als de sieraden maar goed in beeld zijn. Als de foto’s worden gepost op de pagina van Essentialistics dan word ik altijd netjes getagd. Deze samenwerking bevalt mij daarom heel goed, want het is altijd een win-win situatie. Je krijgt namelijk goede kwaliteit sieraden en Essentialistics heeft weer nieuwe content om andere meiden te inspireren. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee!