fbpx
Logo Essentialistics transparant
Countdown Advent box inside
Countdown Advent box

Meld je aan voor de preorder van de countdown advent box!

Vanaf volgende week woensdag zal onze countdown advent box te preorderen zijn. Een super leuk cadeau voor jezelf of een geliefde! In deze box zitten maar liefst 8 leuke cadeautjes. Iedere dag van Kerst t/m Oudejaarsavond maak je een zakje open. ​Alle items in de box kunnen perfect met elkaar gedragen worden. Er zitten twee paar oorbellen, twee armbandjes, twee kettinkjes, een ring en een haaraccessoire in de box. De armbandjes, kettinkjes en ring zijn verstelbaar in grootte, waardoor iedereen deze past.

De box zal €49,99 kosten en er zit voor een waarde van €110,00 euro in. Hiermee bespaar je dus wel 55%! De box is ook in te kopen door onze verkooppunten. Je kunt kiezen uit een box met zilverkleurige items of een box met goudkleurige items. Alle sieraden in de box zijn gemaakt van stainless steel.

Als jij je nu aanmeldt via het formulier dan krijg jij als eerste de kans om de box te shoppen. Aangezien de box een limited edition item is en we maar een beperkte oplage hebben kan het zijn dat de box al uitverkocht is voordat hij officieel online komt. Er worden er geen extra bijgemaakt, dus op is echt op. De boxen worden in oktober uitgeleverd zodat je deze zeker weten op tijd voor Kerst in huis of in de winkel hebt.